Jak wyłączyć zapisywanie zdjęć wysyłanych przez iMessage w Zdjęciach na iPhone poradniki, ciekawostki zdjecia z imessage jak wylaczyc, Shared with You, jak wylaczyc zapisywanie zdjec w imessage, iOS 15, dla ciebie  Czy zdjęcia i filmy , które otrzymujesz za pośrednictwem iMessage, pojawiają się automatycznie w Zdjęciach na Twoim iPhonie? Powodem jest nowa funkcja o nazwie Shared with You wprowadzona w iOS 15. wiadomosci 1300x700

Jak wyłączyć zapisywanie zdjęć wysyłanych przez iMessage w Zdjęciach na iPhone

Czy zdjęcia i filmy , które otrzymujesz za pośrednictwem iMessage, pojawiają się automatycznie w Zdjęciach na Twoim iPhonie? Powodem jest nowa funkcja o nazwie Shared with You wprowadzona w iOS 15.

Jak wyłączyć zapisywanie zdjęć wysyłanych przez iMessage w Zdjęciach na iPhone? Wystarczy zrobić jedną czynność i zdjęcia nie będą się już pojawiać w zdjęciach. Do wyboru mamy dwie opcje: dla każdego i dla konkretnej osoby.

Dla każdego

Jak wyłączyć zapisywanie zdjęć wysyłanych przez iMessage w Zdjęciach na iPhone poradniki, ciekawostki zdjecia z imessage jak wylaczyc, Shared with You, jak wylaczyc zapisywanie zdjec w imessage, iOS 15, dla ciebie  Czy zdjęcia i filmy , które otrzymujesz za pośrednictwem iMessage, pojawiają się automatycznie w Zdjęciach na Twoim iPhonie? Powodem jest nowa funkcja o nazwie Shared with You wprowadzona w iOS 15. wiad1

  • Otwórz aplikację Ustawienia.
  • Przewiń w dół i kliknij Wiadomości.
  • Kliknij Udostępnione Tobie .
  • Ustaw przełącznik obok Zdjęcia w pozycji wyłączonej.

Dla konkretnych osób

Jak wyłączyć zapisywanie zdjęć wysyłanych przez iMessage w Zdjęciach na iPhone poradniki, ciekawostki zdjecia z imessage jak wylaczyc, Shared with You, jak wylaczyc zapisywanie zdjec w imessage, iOS 15, dla ciebie  Czy zdjęcia i filmy , które otrzymujesz za pośrednictwem iMessage, pojawiają się automatycznie w Zdjęciach na Twoim iPhonie? Powodem jest nowa funkcja o nazwie Shared with You wprowadzona w iOS 15. wiad3

  • Otwórz rozmowę w aplikacji Wiadomości.
  • Kliknij imię osoby u góry.
  • Przełącz przełącznik obok opcji Pokaż w udostępnionych Tobie na wyłączony.

To wszystko. Od teraz zdjęcia wysłane za pomocą iMessage nie będą już się pojawiać w aplikacji.

Kolejne poradniki już niebawem.

Udostępnij
Facebook
Twitter
E-Mail
Dołącz do nas
Czytaj również
Polecamy
Przewiń do góry