OneTech27.11.2019
Nie korzystałeś z Twittera przez sześć miesięcy? Twoje konto zostanie usunięte

Usługa mikroblogowania Twitter zaczęła powiadamiać użytkowników, że zacznie usuwać konta, które nie były aktywne w ciągu ostatnich sześciu miesięcy.

„Czyszczenie” Twittera rozpocznie się po 11 grudnia. Według przedstawiciela firmy może to potrwać kilka miesięcy. Aby zapisać swoje konto, po prostu zaloguj się na swoje konto.

Firma zamierza usunąć wszystkie opuszczone konta, aby zapewnić dokładniejsze i bardziej wiarygodne informacje na temat liczby użytkowników usługi.

Zaletami takiego czyszczenia jest możliwość uzyskania pseudonimu, który był zajęty przez nieaktywnego użytkownika.

Źródło: twitter.com
Polub nas na Facebooku, obserwuj na Twitterze, dodaj do Google+ lub RSS

Zapraszamy na naszego Twittera.
@onetechpl