letloose 1

Prezentacja iPad Air i Pro – gdzie i jak oglądać na żywo?

7 maja (wtorek) o godzinie 16:00 czasu polskiego, odbędzie się pierwsze w 2024 roku wydarzenie Apple, które będzie transmitowane na żywo.

W ramach prezentacji z serii „Let Loose”, firma planuje zaprezentować najnowsze modele iPada Air i iPada Pro, a także wprowadzić aktualizacje do akcesoriów takich jak Apple Pencil i Magic Keyboard.

Wydarzenie będzie dostępne do oglądania na żywo w kilku różnych miejscach, co umożliwi dostęp szerokiej publiczności na całym świecie. Poniżej znajduje się przewodnik, jak i gdzie można śledzić to wydarzenie.

1. Strona internetowa Apple Events

Prezentacja iPad Air i Pro - gdzie i jak oglądać na żywo? ciekawostki Youtube, wydarzenie Apple, wiosenna konferencja Apple, transmisja na żywo, strefy czasowe, safari, prezentacja ipad, prezentacja, Magic Keyboard, Let Loose, konferencja Apple, iPad Pro, iPad Air, iPad, Chrome, Apple TV, Apple Pencil, Apple Events, Apple, 2024  7 maja (wtorek) o godzinie 16:00 czasu polskiego, odbędzie się pierwsze w 2024 roku wydarzenie Apple, które będzie transmitowane na żywo. apple 1

Apple umożliwia oglądanie swoich wydarzeń na żywo poprzez dedykowaną stronę internetową. Można ją otworzyć na dowolnym urządzeniu z dostępem do internetu — zarówno na urządzeniach mobilnych, jak i stacjonarnych. Strona jest kompatybilna z większością popularnych przeglądarek, w tym Safari, Chrome i Firefox. Aby uzyskać dostęp, wystarczy wejść na stronę apple.com/apple-events w odpowiednim czasie. Strona ta oferuje również możliwość dodania przypomnienia o wydarzeniu do kalendarza, co jest przydatną funkcją dla osób, które chcą być na bieżąco.

2. YouTube

Apple równocześnie przeprowadza transmisję swoich wydarzeń na YouTube, co jest wygodnym rozwiązaniem dla osób preferujących tę platformę.

Transmisja na YouTube jest dostępna na różnorodnych urządzeniach i pozwala na łatwy dostęp niezależnie od miejsca i czasu. Obejrzeć transmisję można na stronie wydarzenia na kanale Apple, gdzie już teraz można ustawić sobie przypomnienie.

3. Aplikacja Apple TV

Prezentacja iPad Air i Pro - gdzie i jak oglądać na żywo? ciekawostki Youtube, wydarzenie Apple, wiosenna konferencja Apple, transmisja na żywo, strefy czasowe, safari, prezentacja ipad, prezentacja, Magic Keyboard, Let Loose, konferencja Apple, iPad Pro, iPad Air, iPad, Chrome, Apple TV, Apple Pencil, Apple Events, Apple, 2024  7 maja (wtorek) o godzinie 16:00 czasu polskiego, odbędzie się pierwsze w 2024 roku wydarzenie Apple, które będzie transmitowane na żywo. AppleTV

Firma Apple również oferuje oglądanie swoich wydarzeń za pośrednictwem aplikacji Apple TV, która jest dostępna na urządzeniach Apple, jak również na niektórych modelach Smart TV. W dniu wydarzenia w aplikacji pojawia się specjalna sekcja poświęcona transmisji na żywo, dzięki czemu łatwo można do niej dotrzeć.

Jest to szczególnie wygodne dla osób posiadających urządzenie Apple TV, ale również tych, którzy preferują oglądanie wydarzeń na większym ekranie.

Strefy czasowe i globalne godziny wydarzenia

Ponieważ wydarzenie transmitowane jest z Cupertino w Kalifornii, warto zwrócić uwagę na różnice czasowe w zależności od lokalizacji.

Oto jak prezentują się godziny rozpoczęcia wydarzenia w różnych częściach świata:

  • Honolulu, Hawaje — 4:00 HST
  • Anchorage, Alaska — 6:00 AKDT
  • Phoenix, Arizona — 7:00 MST
  • Denver, Kolorado — 8:00 MDT
  • Dallas, Teksas — 9:00 CDT
  • Nowy Jork, Nowy Jork; Toronto, Kanada — 10:00 EDT
  • Halifax, Kanada — 11:00 ADT
  • Rio de Janeiro, Brazylia — 11:00 BRT
  • Londyn, Wielka Brytania — 15:00 BST
  • Warszawa, Polska; Berlin, Niemcy; Paryż, Francja — 16:00 CEST
  • Helsinki, Finlandia; Stambuł, Turcja — 17:00 EEST
  • Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie — 18:00 GST
  • Delhi, Indie — 19:30 IST
  • Dżakarta, Indonezja; Szanghaj, Chiny; Singapur; Hongkong — 22:00
  • Seul, Korea Południowa; Tokio, Japonia — 23:00
  • Sydney, Australia — 00:00 AEST (następny dzień)
  • Auckland, Nowa Zelandia — 2:00 NZST (następny dzień)

Zaplanowanie czasu na obejrzenie wydarzenia w zależności od strefy czasowej może wymagać pewnych przygotowań, szczególnie dla osób mieszkających poza Stanami Zjednoczonymi.

Ustawienie przypomnienia może być pomocne, aby nie przegapić interesujących momentów prezentacji.

Średnia ocena 4.9 / 5. Gł: 155

Brak głosów! Bądź pierwszy i oceń ten post.

Udostępnij
Facebook
Twitter
E-Mail
Dołącz do nas
Czytaj również
Polecamy
Scroll to Top