Snapchat wprowadza nową funkcję o nazwie „Shared Stories” ciekawostki Snapchat, Shared Stories  Snapchat wprowadził w swojej aplikacji nową funkcję o nazwie „Shared Stories. Co to takiego i jak działa? Już wyjaśniamy! snapchat 1300x700

Snapchat wprowadza nową funkcję o nazwie „Shared Stories”

Snapchat wprowadził w swojej aplikacji nową funkcję o nazwie „Shared Stories. Co to takiego i jak działa? Już wyjaśniamy!

Sposób działania funkcji jest stosunkowo prosty. Jak każda inna historia udostępniana na Snapchacie, udostępnione historie znikają po 24 godzinach.

To co odróżnia nowość innych jest możliwość wybrania znajomych, którzy mogą dodać jeszcze więcej zdjęć lub filmów do historii. Na przykład możesz zaprosić znajomych do tworzenia wspólnych historii z twojej imprezy. Ci znajomi mogą również dodawać nowe historie, które będą pojawiać się obok oryginału.

W ten sposób każdy może wspólnie pracować nad stworzeniem pamięci o tym wydarzeniu. Snapchat twierdzi, że treści są dodawane „ostrożnie” przy użyciu kombinacji automatycznego wykrywania języka i innych narzędzi, aby historie były „bezpieczne i zabawne”. Użytkownicy zostaną również powiadomieni, gdy osoba, którą zablokujesz, dołączy do historii.

Funkcja Shared Stories jest dostępna dla użytkowników Snapchata na iOS i Androidzie.

Udostępnij
Facebook
Twitter
E-Mail
Dołącz do nas
Czytaj również
Polecamy
Przewiń do góry